lørdag 22. oktober 2011

Interiør trender høst og vinter 2011/2012

God lørdags ettermiddag alle cupcakes! 
Har ikke skrevet så mye fra interiørmessen jeg var på i august, mye fordi jeg ikke fikk tatt noen bilder fordi jeg var der i jobbsammenheng. Tenkte derfor at jeg kunne skrive litt om interiørstilene som gjelder for denne høsten og vinteren. 

Natur er et nøkkelord. Mye av interiørtrendene er nemlig inspirert av naturen. Her kommer de viktigste interiørtrendene:

Forest Life
La deg bli inspirert av alt skogen har å by på: Skogbunn, trær, fugler, insekter og kamuflasje. Grønn-nyansene skal dominere. Miks ulike varianter som blek mosegrønn, bladgrønn, og furugrønn. Lek deg også med farger som mørk blågrønn, brun, og honning gul. 

Mønstre av blader, blomster, årringer, ugler, påfugler, insekter, bikuber, spindelvev og skoger kjører stilen fult ut. 
"Forest life" kan være ganske idyllisk, syntes du ikke?"Modern Nature"
Her er luksus et nøkkelord. Det kan vel falle i smak hos de aller fleste. "Modern Nature" er design tilpasset tidens livsstil. En klassisk stil med luksus og lang holdbarhetstid.

Fargene er lyse og klassiske, som hvit, offwhite, beigne, lyse bruntoner, grå, og lys koral. Mye skal være ensfarget i kombinasjon med mye mønster. Treårringer er et hyppig print i også denne stilen, sammen med revet papir, krystall, snøfnugg, bobler og celleformer. Materialer skal være av eik, ask, kryssfiner, lær, tauverk og gummi. 

Bildedryss av "Modern Nature"En deilig og avslappende stil, som faller i smak hos Charmandharm! Hva syntes du?

Delight Decor
En annen stil som gjelder nå er "Delight Decor". Her har fuglen et sterkt bilde. Både strutser, påfugler og nattergaler gir inspirasjon til denne stilen. Ulikt fra de ander stilene er rød-fargene dominerende i denne stilen.
Rød og rosa, kan gjerne mikses sammen med lilla. Materialer som skal brukes er silkebånd, glassperler og fjær. Her er det bare å være leken! Et annet stikkord er nemlig fest!! 

"Nordic cowboy"
Spennende navn på denne stilen. Stilen er en kombinasjon av den ville vesten og den nordiske folkkloren. Fargene skal være fargerike: Gul, brun, karamell, brun, rød, flaskegrønn, denim-blå, og lilla. Hent inspirasjon til mønstre fra indianere, korssting, rutemønstre, og dyrefigurer. 
inspirasjon hentet fra http://www.gaveoginterior.no/, og bilder lånt fra google.

- Hvilken av stilene likte du best?
-levdrømhusk
-T

2 kommentarer:

  1. Wow, bra innlegg! Likte best "Modern Nature"

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha! - Modern Nature kan være spennende og veldig kreativt med inblikk i naturen.

    God jul :-)

    CharmAndHarm

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer, setter utrolig pris på dere <3