torsdag 8. september 2011

Ta høsten godt i mot...

Hei alle lesere!
Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. T har vært flink til å skrive til dere, så nå er det på tide at jeg tar i et tak også. Det som er så fint er at jeg ikke vil at bloggen skal være et ork, men et sted å klikke seg innom når man har lyst og føler at man har behov for å dele noen ord.Skolestart er for de fleste barn og unge det som står i fokus om dagen... Også for T&M. For oss betyr også skolestart at høsten er like rundt hjørnet. Selvom vi ikke kan skryte på oss brunfarge i år, har hvert fall jeg fått ladet batteriene gjennom sommeren, selvom jeg har jobbet i seks av åtte uker, blir det annerledes når skolearbeidet ligger litt stille. Deilig!

Høsten er tiden for kos..for å komme hjem fra skole, trening og jobb og deretter krype under et tykt, mykt og varmt teppe med en kopp te og et nytt magasin mellom fingrene mens regnet dusker ned på vinduene. Hva er vel bedre enn et sted å legge alle tepper og puter i? T gikk til innkjøp av en stor kurv til nettopp dette fra Home & Cottage. Den er så fiiin. Med puter og pledd stablet oppi, er hun nok klar for høsten.. og JUL (T's favoritt høytid er Julen. Det kommer nok noen innlegg om hvordan hun feirer jul osv.. Gled dere!)

Nå skal jeg snart avslutte skoledagen, 11.55 - det er tidlig og deilig! Klar for en beinhard styrkeøkt før jeg skal hente min skjønne lillesøster på 8 år. Jeg skal også lage energibarer som jeg kan ha med til etter trening. Nam. Fant en herlig oppskrift her som jeg skal teste ut. Dere får nok høre resultatet :-) Etter det får jeg besøk av T og jeg skal varte opp med sunn og god mat før hun skal trene.

Ha en fin dag alle skjønne lesere!

-Levdrømhusk
-M 

4 kommentarer:

 1. Hei M & T elsker bloggen deres den er så fin! <3
  Klem E

  SvarSlett
 2. Takk for fin høstinspirasjon Charmandharm!
  Klem OdaMalla

  SvarSlett
 3. Tusen takk E & Oda! :-)

  Jätte mysigt Christoffer - tack så mycket - Svarar dig på svenska! haha, Gillar svensk jätte mycket. Hoppas du får en trävlig jul :-)

  -M&T (Charm and harm)

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer, setter utrolig pris på dere <3