søndag 8. mai 2011

Bli din egen arkitekt!

Hei igjen alle søte!

Merket at suget etter å skrive til dere har blitt så stort at jeg må skrive et innlegg til. Det er svært lenge siden jeg har skrevet noe, så jeg føler at jeg skylder både dere og min kjære blogg-partner T en god del innlegg fremover.

Jeg vil egentlig tipse dere om en nettside som brukes hyppig av meg. Du kan klikke deg inn  her for en nærmere titt.

Da jeg var rundt 6-7 år begynte jeg å vise interesse for det kjente spillet "The sims" - Jeg hadde flere av spillene, men satt meg aldri inn i hvordan det skulle spilles. Den eneste grunnen til at jeg hadde spillet...var for å designe og bygge mitt eget hus! Interessen for hus og hjem har alltid vært der og da jeg sluttet å "spille" The sims, merket jeg savnet etter det. Men nå for ca. et år siden dukket Viseno opp, og mine drømmer kunne tegnes ned på skjermen igjen. Er det ikke fantastisk?

I tillegg til at man kan lage sitt eget hus/leilighet/rom, har de vanvittig mange flotte møbler du kan plassere hvor du vil. De er moderne/tidløse og akkurat passe for min smak. Man kan endre mål og størrelser på omtrent alt. Som blant annet vinduer, dører, stoler, bord, vasker, speil osv.

Programmet kan være litt vrient å komme seg inn i, men jeg har prøvd meg en stund, så bare si ifra i kommentarfeltet så skal jeg svare. Blir det mange spørsmål, lager jeg et eget oppsamlingsinnlegg til dere!

Dere fortjener et smil fra meg i dag. :) - Vær så god!

-Levdrømhusk
-M

Innlegget er ikke annonsebasert eller sponset. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer, setter utrolig pris på dere <3