lørdag 27. november 2010

Hotell anbefaling; Italia

Drøm deg bort i Italias vakre herligheter!
Femstjernes hotellet Villa d'Este sies å være verdens beste hotell etter en kåring gitt av Forbes Magazine. Mange kjendiser slapper av i ferien i det kremfargede neoklassiske palasset fra 1600-tallet. Det har i flere århundrer vært en magnet for verdens mest velstående og celebre gjester. Hotellet er omringet av rundt 100 mål hage og parkanlegg, og ligger på vestkysten av den italienske innsjøen Como.Hotellet har 152 rom i to ulike bygninger. "Villa del Cardinale" fra 1568" og "Queen's Pavilion" fra 1861, som ble bygget til ære for hotellets tidligere eier, prinsesse Caroline of Brunswick.


Hotellet har ALT! Beliggenhet og utsikt, stor hage og parkanlegg, historisk italiensk arkitektur og interiør,  samt topp spa-avdeling, kjøkken og service. Men skal du ta deg rå til alt dette må du ut med over 32.000 kroner for en natt på et rom i en av hotellets suiter...


Tom Cruise skal ha prøvd å leie hele hotellet til sitt gigantiske kjendis bryllup med Katie Holmes i 2006, men fikk avslag da hotellet syntes forespørselen var upassende. Greta Garbro, Mel Gibson, Paul McCartney, Madonna, Mick Jagger og Bill Gates, samt stjernedesignere som Karl Lagerfeld og Gianni Versace er noen av de mange verdens kjente som har besøkt hotellet.Kanskje dette var noe å ønske seg til jul? (:


-levdrømhusk

-T

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for alle kommentarer, setter utrolig pris på dere <3